Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Закваски для сиру
26,00 ₴
Чеддер (Cheddar) - сорт твердих сирів зі щільною або крихкою структурою, відсутністю пустот. Колір - від вершкового до помаранчевого, залежить від віку, харчових барвників.
21,00 ₴
Сир - кисломолочний продукт, який виходить завдяки сквашуванню молока.
26,00 ₴
Греція славиться не тільки своєю архітектурою, а й відомим усьому світу сиром фета. Приготований з овечого молока, за смаком він нагадує сир. Він належить до м'яких сирів. Його солоний із кислинкою смак важко переплутати з іншими сортами.
26,00 ₴
Моцарелла - пружний, ніжний сорт італійського походження, що зберігається в розсолі.
53,00 ₴
Італійська закваска для приготування грецького йогурту в домашніх умовах. Відрізняється від класичного йогурту менш в'язкою структурою і в той же час більш густою консистенцією (не тягнеться за ложкою). Для додання ще більш густої консистенції може бути профільтрованний від сироватки.
53,00 ₴
Ряжанка є кисломолочним продуктом, виробленим із топленого молока, вершків і бактеріальної закваски.
53,00 ₴
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко.
53,00 ₴
Приготувати сметану в домашніх умовах дуже просто. Користуйтеся нашими простими в повторенні рецептами, і у вас обов'язково вийде!
20,00 ₴
Антимікробна закваска на основі лактобактерій (Lactobacillus plantarum) призначена для захисту твердих сирів під час визрівання. Блокує розвиток цвілі, грибків та іншої небажаної мікрофлори. Містить тільки чисті культури молочнокислих лактобактерій.
26,00 ₴
Бринза - м'який сир стандартного білого відтінку.
26,00 ₴
Адигейський продукт - м'який, розсільний сир. Його виробляють із коров'ячого, овечого або козячого молока.
26,00 ₴
Сир Буко - молодий сирний м'який сир-крем, який має ніжний кислуватий смак, специфічний аромат і маслоподібну консистенцію.
26,00 ₴
Маскарпоне - це м'який сир із дуже високою жирністю, яка становить від 60 до 75 %. Отриманий сир є основним інгредієнтом у відомих італійських рецептах, таких як тірамісу та чізкейки.
26,00 ₴
Сулугуні являє собою один із видів традиційного розсільного сиру, а його батьківщиною вважається край Самегрело в Західній Грузії.
26,00 ₴
Філадельфія - м'який, солодкий, з помірно вираженим смаком сир з молока і вершків.
26,00 ₴
Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
26,00 ₴
Тільзітер - світло-жовтий напівтвердий сир. Тільзітер має коричнево-жовтогарячу гладку шкірку з еластичною та напівтвердою текстурою, яка ідеально підходить для нарізки.
26,00 ₴
Гауда – голландський твердий сир, один із найпопулярніших сирів у світі. Існують різновиди Гауди з козячого та овечого молока, які зазвичай дозрівають більш тривалий час.
26,00 ₴
Пармезан – це сорт італійського твердого сиру, виготовлений з коров’ячого молока. Його готують винятково з натуральних компонентів, завдяки чому він має насичений смак та аромат.
33,00 ₴
Дозрілий Радомер має солодкувато-пряний вершковий смак з пікантним нальотом горіха та легкою солоністю. У сиру щільна консистенція, добре нарізається тоненькими скибочками.
33,00 ₴
Сир Едам має легкий кислувато-горіховий смак, світло-жовту або золотаву серцевину, невеликого розміру дірки та жовту, червону, чорну воскову поверхню; в основному круглої форми.
26,00 ₴
Емменталь має характерний пікантний, пряний солодкуватий смак. Характерним для нього є наявність великих порожнин. Їх прояв обумовлений особливостями процесу його виготовлення (виділення вуглекислого газу бактеріями).
26,00 ₴
Халумі — напівтвердий солоний сир, вироблений з суміші козячого та овечого молока (іноді містить і коров'яче молоко). Він є широко розповсюдженим в кухні країн Леванту та відомий в Європі як частина передусім кіпрської кухні.
26,00 ₴
Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.