Інше

Лактоза, 1 кг
В наявності
Інше

Лактоза, 1 кг

1256
154,00 ₴
Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.
Лактоза 0,5 кг
В наявності
Інше

Лактоза 0,5 кг

1257
82,00 ₴
Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.
Метабісульфіт калію Spirit Ferm, 10 г
В наявності
30,00 ₴
Метабісульфіт калію - антиоксидант, стабілізатор, антисептик. Використовується у виноробстві для стабілізації сусла та готових вин. Запобігає розвитку бактерій, грибків і диких дріжджів, а також стабілізує колір і прозорість вина.
Метабісульфіт калію Browin, 250 г Метабісульфіт калію Browin, 250 г 2
В наявності
257,00 ₴
Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).
Метабісульфіт калію Browin, 500 г Метабісульфіт калію Browin, 500 г 2
В наявності
459,00 ₴
Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).
Метабісульфіт калію Browin, 10 г
В наявності
20,00 ₴
Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).
Сульфат Кальцію, 20г
В наявності
15,00 ₴
Сульфат Кальцію - збільшує жорсткість води. Одна зі складових солей для отримання води типу Бертон.
Цедра апельсина (солодка), 1 г
В наявності
Застосовують цедру апельсина в кулінарії, косметології, в лікувальних цілях, а також для настоювання алкоголю і виробництві пива Hoegaarden.
Хлорид кальцію, 20 г
В наявності
20,00 ₴
Це мінеральна сіль, що використовується для корекції концентрації кальцію у воді та для усунення недоліків води, що використовується для виготовлення пива. Хлориди надають пиву м'який, повний і солодший смак, а кальцій сприяє флокуляції білків та стабілізації смаку. 
Показано 1-10 з 10 товарів

Фільтрувати за

Тип
Країна виробник
Ціна
Фільтр
Товар додано для порівняння.