Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Сироваріння
60,00 ₴
Професійна форма для отримання всіх типів м'яких сирів. Ідеальні параметри для приготування Камамбер і сирів з цвіллю. Скошені донизу отвори в формі запобігають залипанню головки при перевертанні і прискорюють відтік сироватки.
113,00 ₴
Форма Цегла виконана у вигляді усіченої піраміди з вертикальними отворами відведення сироватки. Відмінно формує м'які і напівтверді сири в оригінальну сирну голову типу "брикет".
75,00 ₴
Професійна форма для отримання гарної сирної голівки призначена для формування більшості видів м'яких сирів і сирів із пліснявою. Дренажні отвори по всьому контуру сирної форми ефективні для відокремлення сироватки під час виробництва сирів, що формуються самостійно, створюють правильну аерацію сирного зерна під час виготовлення продукту типу "брі" і...
171,00 ₴
Форма для виготовлення м'яких та розсільних сирів методом самопресування сирного зерна призначена для виробництва натуральних сирів, бринзи, фети, адигейського, сулугуні, домашнього творогу і т. д. Можна використовувати для приготування напівтвердих сирів: качотта, тільзітер, гауда, мраморний та ін.
12 222,00 ₴
За допомогою цієї сироварні можна приготувати такі види сирів, як бринза, гауда, качотта, адигейський, тільзітер, емменталь, чеддер, пармезан, рікотта, моцарела, сулугуні, чечіл тощо.
53,00 ₴
Йогурт — кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.
53,00 ₴
Італійська закваска для приготування грецького йогурту в домашніх умовах. Відрізняється від класичного йогурту менш в'язкою структурою і в той же час більш густою консистенцією (не тягнеться за ложкою). Для додання ще більш густої консистенції може бути профільтрованний від сироватки.
53,00 ₴
Ряжанка є кисломолочним продуктом, виробленим із топленого молока, вершків і бактеріальної закваски.
53,00 ₴
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко.
20,00 ₴
Антимікробна закваска на основі лактобактерій (Lactobacillus plantarum) призначена для захисту твердих сирів під час визрівання. Блокує розвиток цвілі, грибків та іншої небажаної мікрофлори. Містить тільки чисті культури молочнокислих лактобактерій.
32,00 ₴
Аннато - натуральний харчовий барвник. Екстракт помадні дерева. Барвник виходить шляхом екстракції його з насіння.
33,00 ₴
Дозрілий Радомер має солодкувато-пряний вершковий смак з пікантним нальотом горіха та легкою солоністю. У сиру щільна консистенція, добре нарізається тоненькими скибочками.
33,00 ₴
Сир Едам має легкий кислувато-горіховий смак, світло-жовту або золотаву серцевину, невеликого розміру дірки та жовту, червону, чорну воскову поверхню; в основному круглої форми.
26,00 ₴
Емменталь має характерний пікантний, пряний солодкуватий смак. Характерним для нього є наявність великих порожнин. Їх прояв обумовлений особливостями процесу його виготовлення (виділення вуглекислого газу бактеріями).
26,00 ₴
Халумі — напівтвердий солоний сир, вироблений з суміші козячого та овечого молока (іноді містить і коров'яче молоко). Він є широко розповсюдженим в кухні країн Леванту та відомий в Європі як частина передусім кіпрської кухні.
26,00 ₴
Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.
47,00 ₴
Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
47,00 ₴
Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Консистенція сиру змінюється протягом періоду його визрівання, так що протягом першого місяця це – напівм’який сир, який можна намастити на хліб, а віком близько року сир стає твердим, як камінь.
26,00 ₴
Монтазіо - напівтвердий сир, зроблений виключно з коров'ячого молока. Текстура сиру білого або світло-жовтого кольору з рівномірно розподіленими отворами.
63,00 ₴
Реблошон — французький м'який сир з непастеризованого коров'ячого молока з французької області Савоя, що лежить біля підніжжя Альп.
63,00 ₴
Рокфор — блакитний сир з овечого молока, виготовлений на півдні Франції. Його характерна блакитна мармуровість утворюється грибком Penicillium roqueforti, різновидом плісняви, який додають до молока на початку процесу виробництва.
63,00 ₴
Це м'який сир зі скоринкою з білої плісняви Penicillium candidum, тіло якого поцятковане численними вічками блакитної плісняви. Текстура сиру м'яка, гладенька, масляниста. Сир досить жирний, хоча існує й полегшена версія.
145,00 ₴
Термометр ТТЖ-М вик.1 (0-200) - це скляний термометр з вкладеною шкальною пластиною.
328,00 ₴
372,00 ₴
Модель особливо точних ювелірних цифрових ваг має максимальну межу зважування до 3 кг.