Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Інгредієнти
53,00 ₴
Італійська закваска для приготування грецького йогурту в домашніх умовах. Відрізняється від класичного йогурту менш в'язкою структурою і в той же час більш густою консистенцією (не тягнеться за ложкою). Для додання ще більш густої консистенції може бути профільтрованний від сироватки.
53,00 ₴
Ряжанка є кисломолочним продуктом, виробленим із топленого молока, вершків і бактеріальної закваски.
53,00 ₴
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко.
20,00 ₴
Хлористий кальцій застосовується в сироварінні для кращого утворення молочного згустку та збільшення виходу готового продукту.
20,00 ₴
Антимікробна закваска на основі лактобактерій (Lactobacillus plantarum) призначена для захисту твердих сирів під час визрівання. Блокує розвиток цвілі, грибків та іншої небажаної мікрофлори. Містить тільки чисті культури молочнокислих лактобактерій.
32,00 ₴
Аннато - натуральний харчовий барвник. Екстракт помадні дерева. Барвник виходить шляхом екстракції його з насіння.
20,00 ₴
Сири плавлені - чудове джерело добре засвоюваних жирів, що відіграють важливу енергетичну, пластичну, захисну та регуляторну роль в організмі.
33,00 ₴
Дозрілий Радомер має солодкувато-пряний вершковий смак з пікантним нальотом горіха та легкою солоністю. У сиру щільна консистенція, добре нарізається тоненькими скибочками.
33,00 ₴
Сир Едам має легкий кислувато-горіховий смак, світло-жовту або золотаву серцевину, невеликого розміру дірки та жовту, червону, чорну воскову поверхню; в основному круглої форми.
26,00 ₴
Емменталь має характерний пікантний, пряний солодкуватий смак. Характерним для нього є наявність великих порожнин. Їх прояв обумовлений особливостями процесу його виготовлення (виділення вуглекислого газу бактеріями).
26,00 ₴
Халумі — напівтвердий солоний сир, вироблений з суміші козячого та овечого молока (іноді містить і коров'яче молоко). Він є широко розповсюдженим в кухні країн Леванту та відомий в Європі як частина передусім кіпрської кухні.
26,00 ₴
Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.
47,00 ₴
Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
47,00 ₴
Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Консистенція сиру змінюється протягом періоду його визрівання, так що протягом першого місяця це – напівм’який сир, який можна намастити на хліб, а віком близько року сир стає твердим, як камінь.
26,00 ₴
Монтазіо - напівтвердий сир, зроблений виключно з коров'ячого молока. Текстура сиру білого або світло-жовтого кольору з рівномірно розподіленими отворами.
63,00 ₴
Реблошон — французький м'який сир з непастеризованого коров'ячого молока з французької області Савоя, що лежить біля підніжжя Альп.
63,00 ₴
Рокфор — блакитний сир з овечого молока, виготовлений на півдні Франції. Його характерна блакитна мармуровість утворюється грибком Penicillium roqueforti, різновидом плісняви, який додають до молока на початку процесу виробництва.
63,00 ₴
Це м'який сир зі скоринкою з білої плісняви Penicillium candidum, тіло якого поцятковане численними вічками блакитної плісняви. Текстура сиру м'яка, гладенька, масляниста. Сир досить жирний, хоча існує й полегшена версія.
18,00 ₴
Базилік сушений - це чудової якості листя зеленого базиліка, правильно висушене зі збереженням ефірних олій і всіх корисних властивостей.
26,00 ₴
Цибуля — це рід рослин, який налічує понад 1200 видів. Культивовані домашні сорти відрізнятися формою, розміром, смаком та кольором цибулини і саме за кольором виділяють три основні групи: жовту, червону та білу. Жовта цибуля є найпопулярнішим видом цибулі, частка світового виробництва якої складає близько 75%.
26,00 ₴
Цибуля подрібнена - це спеція, отримана шляхом дроблення і сушки ріпчастої цибулі. Овоч представляє собою багаторічну рослину, що відноситься до сімейства цибулевих і має кулясту цибулину покриту лушпинням білого, світло-коричневого та фіолетового кольору.
52,00 ₴
Нізин - натуральний захисний агент для молочної промисловості, є продуктом життєдіяльності молочнокислих бактерій Streptococcus lactis.
98,00 ₴
Сири плавлені - чудове джерело добре засвоюваних жирів, що відіграють важливу енергетичну, пластичну, захисну та регуляторну роль в організмі.
489,00 ₴
Сири плавлені - чудове джерело добре засвоюваних жирів, що відіграють важливу енергетичну, пластичну, захисну та регуляторну роль в організмі.