Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Декстроза, глюкоза, фруктоза
100,00 ₴
Декстроза-глюкоза - це хороша заміна звичайному цукру в будь-якому рецепті міцних напоїв. Просто замініть необхідний за рецептом білий або коричневий цукор, у пропорції 1:1,2 на декстрозу-глюкозу.
169,00 ₴
Карамельний цукор використовується в пивоварінні для додання пива міцності і округлого смаку. Найчастіше застосовується для приготування міцних пивних сортів. Здатний підвищити вміст алкоголю в напої.
139,00 ₴
Фруктоза - це білий порошок з насиченим солодким смаком, найпоширеніший природний цукор. Знаходиться в багатьох стиглих плодах, а також в натуральному меді.
99,00 ₴
Мальтодекстрин відноситься до харчових добавок Е-1405 – це крохмаль оброблений ферментами. Професійною мовою пивоварів ця добавка іменується незброджуваним цукром.
152,00 ₴
Кассонад - це темний коричневий цукор, отриманий із суміші кристалів цукру і цукеркового сиропу. Надає типового цукеркового смаку напоям або стравам.