Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Закваска для кефіру (10шт х 1л)
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко.
Закваска для кефіру
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко. Приблизно протягом 24 годин мікроорганізми в зернах кефіру розмножуються і ферментують цукор в молоці, перетворюючи його в кефір.
Дослідження показують, що споживання кефіру покращує вашу імунну систему, допомагає при проблемах з травленням та покращує здоров'я кісток. Саме тому варто додати його у свій раціон.
В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока.
Склад закваски:
- Заквасочная культура молочнокислих бактерій для кефіру.
- Застосування
- Для кефіру