Закваска для сиру Качокавалло на 6 л

Закваска для сиру Качокавалло

4025
В наявності
26,00 ₴

Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.

Об'єм молока
  • На 6 л
  • На 10 л
Фермент в комплекті
  • Так
купити в 1 клік

 

Закваска для сиру Качокавалло 

Качокавалло - італійський сир сімейства Паста Філата, тобто витяжний, найближчий родич Моцарели та Проволоне. Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.

Як правило, сири дозрівають, попарно пов'язані однією мотузкою. Скоринка Качокавалло гладенька і досить тонка, жовтого кольору, інтенсивність якого залежить від віку сиру. Текстура - гладенька, закрита, волокниста, еластична. Здебільшого Качокавалло зараз виробляють із коров'ячого молока, хоча є варіації з козячого, овечого та навіть буйволиного.

Фасування закваски

Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт)
на 6 літрів 1 1
на 10 літрів 1 1

 

Застосування
Для сирів
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.