Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Інгредієнти
320,00 ₴
Перекис водню (пергідроль, hydrogen peroxide, H2O2) - це унікальний і доступний за ціною дезінфікуючий засіб, що має великий спектр дії та застосовується в різних сферах життєдіяльності людини. Рідина має в'язку консистенцію, не має кольору, відрізняється злегка металевим смаком і специфічним запахом.
100,00 ₴
Декстроза-глюкоза - це хороша заміна звичайному цукру в будь-якому рецепті міцних напоїв. Просто замініть необхідний за рецептом білий або коричневий цукор, у пропорції 1:1,2 на декстрозу-глюкозу.
20,00 ₴
Це мінеральна сіль, що використовується для корекції концентрації кальцію у воді та для усунення недоліків води, що використовується для виготовлення пива. Хлориди надають пиву м'який, повний і солодший смак, а кальцій сприяє флокуляції білків та стабілізації смаку.
132,00 ₴
Є високоефективним дезинфікуючим засобом на основі надоцтової кислоти. Застосовується в харчовій, молочній промисловості та на виробництві безалкогольних напоїв.
189,00 ₴
Карамельний цукор використовується в пивоварінні для додання пива міцності і округлого смаку. Найчастіше застосовується для приготування міцних пивних сортів. Здатний підвищити вміст алкоголю в напої.
99,00 ₴
Мальтодекстрин відноситься до харчових добавок Е-1405 – це крохмаль оброблений ферментами. Професійною мовою пивоварів ця добавка іменується незброджуваним цукром.
139,00 ₴
Фруктоза - це білий порошок з насиченим солодким смаком, найпоширеніший природний цукор. Знаходиться в багатьох стиглих плодах, а також в натуральному меді.
20,00 ₴
Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).
288,00 ₴
Шкаралупа кедрового горіха має приємний аромат та додає унікальні нотки смаку, які роблять напій більш насиченим та цікавим. Крім того, шкаралупа кедрового горіха може мати певні корисні властивості, які також можуть вплинути на якість та смак готового продукту.
240,00 ₴
Бельгійський карамельний цукор – це високоякісний інгредієнт, що додає напоям і десертам насичений смак та аромат. Виготовлений за традиційними бельгійськими технологіями, цей цукор має глибокий карамельний відтінок.
46,00 ₴
Метабісульфіт калію - антиоксидант, стабілізатор, антисептик. Використовується у виноробстві для стабілізації сусла та готових вин. Запобігає розвитку бактерій, грибків і диких дріжджів, а також стабілізує колір і прозорість вина.
11,00 ₴
Сірчані гноти служать для дезінфекції винних бочок (дерев'яних, пластмасових), дезінфекції бджолиного воску (підходять для садівників та бджолярів). Використовуються при дезінфекції приміщень для зберігання продуктів харчування - винні льохи, олійниці, склади для картоплі, фруктові склади.
200,00 ₴
Ірландський мох - інгредієнт для освітлення сусла, що широко застосовується як у домашньому так і в промисловому пивоварінні.
181,00 ₴
Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.
99,00 ₴
Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.
624,00 ₴
Сірчані гноти служать для дезінфекції винних бочок (дерев'яних, пластмасових), дезінфекції бджолиного воску (підходять для садівників та бджолярів). Використовуються при дезінфекції приміщень для зберігання продуктів харчування - винні льохи, олійниці, склади для картоплі, фруктові склади.
496,00 ₴
Oxi One - це препарат з активним киснем. Дезінфікуючий засіб Oxi One призначений для очищення обладнання для пивоваріння та будь-якого іншого обладнання для харчового виробництва.
9,00 ₴
Сірчані гноти служать для дезінфекції винних бочок (дерев'яних, пластмасових), дезінфекції бджолиного воску (підходять для садівників та бджолярів). Використовуються при дезінфекції приміщень для зберігання продуктів харчування - винні льохи, олійниці, склади для картоплі, фруктові склади.
416,00 ₴
Сірчані гноти служать для дезінфекції винних бочок (дерев'яних, пластмасових), дезінфекції бджолиного воску (підходять для садівників та бджолярів). Використовуються при дезінфекції приміщень для зберігання продуктів харчування - винні льохи, олійниці, склади для картоплі, фруктові склади.
1 024,00 ₴
Oxi One - це препарат з активним киснем. Дезінфікуючий засіб Oxi One призначений для очищення обладнання для пивоваріння та будь-якого іншого обладнання для харчового виробництва.
4,00 ₴
Дезінфікуючий препарат Деохлор відноситься до категорії універсальних засобів для знезараження. Деохлор гарантує повну стерильність оброблених предметів, у нашому випадку пляшок, обладнання для пивоваріння, виноробства та ін.
100,00 ₴
Ірландський мох - інгредієнт для освітлення сусла, що широко застосовується як у домашньому так і в промисловому пивоварінні.
2 178,00 ₴
Перекис водню (пергідроль, hydrogen peroxide, H2O2) - це унікальний і доступний за ціною дезінфікуючий засіб, що має великий спектр дії та застосовується в різних сферах життєдіяльності людини.
2,00 ₴
Застосовують цедру апельсина в кулінарії, косметології, в лікувальних цілях, а також для настоювання алкоголю і виробництві пива Hoegaarden.