Перекис водню 35%, 1 л

Перекис водню 35%, 1 л

16402
В наявності
160,00 ₴

Перекис водню (пергідроль, hydrogen peroxide, H2O2)  - це унікальний і доступний за ціною дезінфікуючий засіб, що має великий спектр дії та застосовується в різних сферах життєдіяльності людини. Рідина має в'язку консистенцію, не має кольору, відрізняється злегка металевим смаком і специфічним запахом. 

купити в 1 клік

 

Перекис водню 35%, 1 л

Перекис водню (пергідроль, hydrogen peroxide, H2O2)  - це унікальний і доступний за ціною дезінфікуючий засіб, що має великий спектр дії та застосовується в різних сферах життєдіяльності людини. Рідина має в'язку консистенцію, не має кольору, відрізняється злегка металевим смаком і специфічним запахом. 

Склад пероксиду досить простий - дві молекули водню і дві кисню, формула виглядає так H2O2. Це нестабільна сполука, що швидко розпадається на складові. Відмінно розчиняється у воді, ефірі та спирті. Дезінфікуючий ефект запускається при контакті рідини з водою. Речовина досить агресивна, при контакті зі слизовою оболонкою та шкірою викликає опіки, у великих концентраціях вибухонебезпечна.

Перекис водню 35% застосовується для дезінфекції обладнання в процесі пивоваріння, попередньо розвівши його до 7% розчину. Рекомендується дотримуватися інструкцій з використання та розведення засобу, щоб досягти максимальної ефективності дезінфекції. Перекис водню може бути використаний для обробки кувшинів, бочок, шлангів, пляшок та іншого обладнання, яке використовується в процесі пивоваріння.

Цей засіб допомагає забезпечити високий рівень гігієни та безпеки продукту, що ви виробляєте.

Важливо!
• працювати із засобом у гумових рукавичках, респіраторі та окулярах;
• при попаданні в очі або на шкіру промити великою кількістю води; 
• бережіться опіку.

Країна виробник
Україна
Тип
Очищення та дезінфекція
Об'єм
1 л
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.