Метабісульфіт калію Browin, 10 г

Метабісульфіт калію Browin, 10 г

16399
В наявності
20,00 ₴

Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).

купити в 1 клік

 

Метабісульфіт калію Browin (власне фасування)

Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).

Його також можна використовувати для дезінфекції посуду і обладнання, необхідних для виробництва.

Спосіб застосування

  1. Для стабілізації сусла: 1 г на 10 л. сусла. Розчиніть відповідну порцію в 50-100 мл води, потім додайте в сусло і ретельно перемішайте.
  2. Для стабілізації вина перед розливом вина в пляшки: 1 г на 10 л вина. Розчиніть відповідну порцію в 50-100 мл води, потім додайте в сусло і ретельно перемішайте.
  3. Для дизенфекции: 10 г на 2 л води. Бутлі, ємності для бродіння, пляшки, преси, бочки промити приготовленим розчином, попередньо промити миючими засобами і обполоснути водою. Після ополіскування метабісульфітом калію повторно не використовуйте воду.

Розчин метабісульфіту калію нестабільний, тому його слід готувати безпосередньо перед вживанням. Після промивання повторно використовувати розчин не можна. Через характерного різкого сірчаного запаху рекомендується використовувати продукт тільки в добре провітрюваних приміщеннях.

Країна виробник
Польща
Виробник
Biowin
Вага
10 г
Тип
Метабісульфіти
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.