Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Бельгійський карамельний цукор (світлий), 0.5 кг
Карамельний цукор використовується в пивоварінні для додання пива міцності і округлого смаку. Найчастіше застосовується для приготування міцних пивних сортів. Здатний підвищити вміст алкоголю в напої.
Бельгійський карамельний цукор (світлий)
Карамельний цукор використовується в пивоварінні для додання пива міцності і округлого смаку. Найчастіше застосовується для приготування міцних пивних сортів. Здатний підвищити вміст алкоголю в напої.
Світлий пивний цукор не впливає на консистенцію пива і не надає йому зайвої солодкості. Він впливає на стоворення гармонійного солодкого аромату і піностійкість.
Білий карамельний цукор йде в шматочках, не калібрований. Зроблений на натуральний основі.
Використовується в багатьох бельгійських Tripels, Dubbels, і Святкових Елях.
Основні характеристики
• колір: світлий
• вага: 500 г
• виробник: Belgosuc N.V., Бельгія.
- Країна виробник
- Бельгія
- Вага
- 500 г
- Тип
- Декстроза, глюкоза, фруктоза