Хлорид кальцію, 20 г

Хлорид кальцію, 20 г

16125
В наявності
20,00 ₴

Це мінеральна сіль, що використовується для корекції концентрації кальцію у воді та для усунення недоліків води, що використовується для виготовлення пива. Хлориди надають пиву м'який, повний і солодший смак, а кальцій сприяє флокуляції білків та стабілізації смаку. 

купити в 1 клік

 

Хлорид кальцію, 20 г

Хлорид кальцію, CaCl2 – кальцієва сіль соляної кислоти. Зареєстрований як харчова добавка E509.

Це мінеральна сіль, що використовується для корекції концентрації кальцію у воді та для усунення недоліків води, що використовується для виготовлення пива. Хлориди надають пиву м'який, повний і солодший смак, а кальцій сприяє флокуляції білків та стабілізації смаку. 

Кальцій (Ca). Іони кальцію визначають твердість води. Кальцій виконує безліч різних функцій у процесі пивоваріння: знижує рівень pH при затиранні, сприяє осадженню білків при кип'ятінні, стабілізує процес пивоваріння та виступає як дріжджі. 

Хлор (Cl). Хлор, як і натрій, також у малих кількостях посилює смак пива. Хлор використовується для дезінфекції води, що постачають в місто, і може досягати високих значень концентрації, що може призвести до появи запаху хлорки в пиві, яке було зварене на цій воді. 

Основні характеристики

• виробник: Brewcraft USA;
• країна виробник: США;
• вага: 20 г.

Дозування: 2 г хлориду кальцію на 10 л

Країна виробник
США
Вага
20 г
Тип
Хлорид кальцію
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.