Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Хлорид кальцію, 20 г
Це мінеральна сіль, що використовується для корекції концентрації кальцію у воді та для усунення недоліків води, що використовується для виготовлення пива. Хлориди надають пиву м'який, повний і солодший смак, а кальцій сприяє флокуляції білків та стабілізації смаку.
Хлорид кальцію, 20 г
Хлорид кальцію, CaCl2 – кальцієва сіль соляної кислоти. Зареєстрований як харчова добавка E509.
Це мінеральна сіль, що використовується для корекції концентрації кальцію у воді та для усунення недоліків води, що використовується для виготовлення пива. Хлориди надають пиву м'який, повний і солодший смак, а кальцій сприяє флокуляції білків та стабілізації смаку.
Кальцій (Ca). Іони кальцію визначають твердість води. Кальцій виконує безліч різних функцій у процесі пивоваріння: знижує рівень pH при затиранні, сприяє осадженню білків при кип'ятінні, стабілізує процес пивоваріння та виступає як дріжджі.
Хлор (Cl). Хлор, як і натрій, також у малих кількостях посилює смак пива. Хлор використовується для дезінфекції води, що постачають в місто, і може досягати високих значень концентрації, що може призвести до появи запаху хлорки в пиві, яке було зварене на цій воді.
Основні характеристики
• виробник: Brewcraft USA;
• країна виробник: США;
• вага: 20 г.
Дозування: 2 г хлориду кальцію на 10 л
- Країна виробник
- США
- Вага
- 20 г
- Тип
- Хлорид кальцію