Декстроза-глюкоза, 1 кг

Декстроза-глюкоза, 1 кг

1032
В наявності
100,00 ₴

Декстроза-глюкоза - це хороша заміна звичайному цукру в будь-якому рецепті міцних напоїв. Просто замініть необхідний за рецептом білий або коричневий цукор, у пропорції 1:1,2 на декстрозу-глюкозу.

купити в 1 клік

 

Декстроза-глюкоза (виноградний цукор), 1 кг

Декстроза-глюкоза - це хороша заміна звичайному цукру в будь-якому рецепті міцних напоїв. Просто замініть необхідний за рецептом білий або коричневий цукор, у пропорції 1:1,2 на декстрозу-глюкозу.

Досвідчені винокури радять використовувати декстрозу-глюкозу замість цукру або фруктози. Застосування звичайного цукру не найкращим чином позначається на смаку готового напою, робить його невиразним, з насиченим спиртовим присмаком. Використання декстрози-глюкози забезпечить вашому напою чисте зброджування і більш чистий та м'який смак. Може також використовуватися у виноробстві, пивоварінні, як альтернатива цукру.

Оскільки глюкоза слабо солодка, готовність браги на смак навряд чи може бути визначена. Тому радимо купити сахаромер, щоб контролювати процес по щільності.

Пакування: zip lock пакет.

Застосування глюкози-декстрози:

• у харчовій промисловості, як замінник сахарози;
• у кондитерській промисловості під час виготовлення м'яких цукерок, десертних сортів шоколаду, тортів і різних дієтичних виробів;
• у хлібопеченні глюкоза покращує умови бродіння, надає пористості та гарного смаку виробам, уповільнює зачерствіння;
• у виробництві морозива вона занижує точку замерзання, збільшує його твердість;
• у виробництві міцних напоїв, пива, фруктових консервів, соків, лікерів, вин, безалкогольних напоїв, оскільки глюкоза не маскує аромату і смаку;

Країна виробник
Китай
Вага
1 кг
Тип
Декстроза, глюкоза, фруктоза
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.