Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ви можете з успіхом використовувати ці дріжджі для приготування яблучного і грушевого сидру, яблучних і грушевих вин, ігристих виноградних вин, білих фруктових вин.
Дріжджі для сидру Spirit Ferm French Cider, 8 г
Дріжджі для сидру Spirit Ferm French Cider - виготовлені у Швеції на основі французького штаму винних дріжджів, який використовується у Франції для ферментації ароматичних сидрів та ігристих вин.
Цей штам вирізняється низьким піноутворенням, низьким виробництвом кислот, високим виробництвом ароматичних сполук і ефірів. Ви можете з успіхом використовувати ці дріжджі для приготування яблучного і грушевого сидру, яблучних і грушевих вин, ігристих виноградних вин, білих фруктових вин.
Застосування
- Додайте вміст цього пакетика приблизно до 100 мл теплої води (приблизно 30°C), що містить 1/2 чайної ложки цукру.
- Залиште на 15 хвилин.
- Добре перемішайте, потім додайте в сусло.
Упаковка Spirit Ferm French Cider 8 г розрахована на 25 - 30 л сусла. Ідеальна температура бродіння 22-24°С.
Увага! Не використовуйте гідрозатвор.
Склад
дріжджі, підживлення, вітаміни та мікроелементи.
Характеристики
• дозування: упаковка на 25 - 30л сидру/вину.
• толерантність до алкоголю: до 15%.
• оптимальна температура ферментації: 12-20°С
• допустима температура ферментації: 12-28°С
• вага нетто: 8г
• форма: сухі
- Країна виробник
- Швеція
- Виробник
- Spirit Ferm
- Вага
- 8 г
- Вид дріжджів
- Винні дріжджі
- Застосування дріжджів
- Для сидру