Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- -135,30 ₴
Солодово-зернові екстракти - сировина для спрощеного циклу виробництва напоїв бродіння.
Солодово-зерновий екстракт Drink it Хлібне вино
Солодово-зернові екстракти - сировина для спрощеного циклу виробництва напоїв бродіння.
Екстракти спрощують процедуру підготовки сусла, тому що виключають трудомісткі і затратні за часом процеси підготовки зернового солоду: дроблення, затирання і фільтрацію.
Хлібне вино - це дистилят подвійної перегонки з ячмінного, житнього або пшеничного солоду міцністю 38,5%. На відміну від коньяку чи віскі, які кілька років витримують у дубових бочках, якість хлібного вина покращують природними методами очищення: деревним вугіллям.
Склад
Солод пивоварний ячмінний світлий, солод пшеничний, борошно житнє (жито), солод житній ферментований, глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, вода.
Інструкція приготування
- Банку з екстрактом помістіть у гарячу воду на 10 хв. Це дасть змогу розм'якшити вміст банки, і екстракт буде легше виливатися.
- Розводимо екстракт гарячою водою. На один кілограм екстракту беремо 4 літри води (гідромодуль 1:4). Розчиняємо до отримання однорідної рідини.
- Вносимо дріжджі, дотримуючись інструкції виробника та суворо дотримуючись температурного режиму. Перемішуємо і залишаємо на зброджування. Коли бродильна ємність припиняє виділення газу, а на дні утворюється осад - продукція готова до перегонки
- Переганяємо.
- За бажанням витримуємо напій в дубовій бочці або використовуємо для настоювання дубову щепу або кубики.
- Напій готовий до вживання.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 7 кг
- Солодові екстракти
- Солодово-зерновий екстракт