Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Головна перевага цього виду дріжджів полягає в наявності в їхньому складі спеціальних блокаторів сивушних олій та інших домішок.
Турбо-дріжджі Alcotec Whisy Turbo, 73 г
Дуже популярні дріжджі для приготування віскі в домашніх умовах. Вони відмінно відпрацьовують під час роботи з солодом або солодовими екстрактами. А безпечне бродіння і висока якість досягається завдяки великій кількості мінеральних і біологічних сполук у складі.
Головна перевага цього виду дріжджів полягає в наявності в їхньому складі спеціальних блокаторів сивушних олій та інших домішок. Завдяки цьому якість сусла на рівень вища, ніж у сусла, приготованих з аналогічних видів.
Процес ферментації протікає дуже бурхливо, але піноутворення майже не відбувається.
Для кращої якості продукту замість цукру рекомендується використовувати декстрозу.
Сусло має приємний хлібний присмак, а час ферментації становить не більше 5-7 днів. Оптимальна температура - 22-28°С.
Використання
При приготуванні зернового сусла можна використовувати різноманітні рецепти з використання круп, борошна, пророщеного зерна, солоду в різних співвідношеннях, різного помелу, з цукром або без. Це ціла наука, а знання справа практики. Технологія з використанням зернових дріжджів спрощує роботу, скорочує час бродіння, при цьому не погіршуючи якості кінцевого продукту. Тільки найдосвідченіші винокури відрізнять дріжджовий дистилят від натурального зернового на диких дріжджах.
- Приготуйте 21-25 літрів теплої води близько 35°C.
- Додайте 7 кг крохмальвмісної сировини або 2 кг не охмеленого солодового екстракту і 5,5 кг цукру (можна використовувати в комбінації з пророщеним зерном, борошном, солодом) і розмішайте до повного розчинення.
- Весь вміст пакета дріжджів рівномірно висипати по поверхні зернового сусла.
- Перемішайте весь вміст через 10-15 хвилин.
- Ідеальні показники температури під час бродіння 22-28°C.
Витрати
1 пакет - 73 г призначений для зброджування 25 літрів сусла. Час зброджування близько 7 днів.
- Країна виробник
- Великобританія
- Виробник
- Alcotec
- Вага
- 73 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для зернової браги та віскі