Дріжджі Fermentis SafSpirit USW-6 (American...

Дріжджі Fermentis SafSpirit USW-6 (American Whiskey), 10 г

16078
Розпродано
63,00 ₴

Найчастіше Fermentis USW-6 використовують для вищих сортів, з яких надалі роблять бурбон.

купити в 1 клік

 

Дріжджі Fermentis SafSpirit USW-6 (American Whiskey), 10 г

Дріжджі Safspirit American Whiskey USW-6 можуть використовуватися для виробництва всіх зернових дистилятів. Найчастіше Fermentis USW-6 використовують для вищих сортів, з яких надалі роблять бурбон. Але насамперед - це чудовий штам для приготування віскі в американському стилі. Про це призначення говорить навіть сама назва дріжджів - Американ Віскі.

Характеристики SafSpirit USW-6

Їхня особливість у високій продуктивності та смакових властивостях, які вони надають спирту: м'якість, делікатність із тонкими нотками аромату свіжого хліба. Такі якості зробили Сафспірит USW-6 популярною дріжджовою культурою для виробництва алкогольних напоїв, який витримують у бочці. Також купити їх можна для створення блендів міцних напоїв.

Інструкція із застосування

  1. Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 21-25 °C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
  2. Залиште на 15-30 хвилин.
  3. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вище 20°C.
  4. Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.

Зберігання

Зберігати 36 місяців від дати виробництва.

У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.

У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10°C.

Країна виробник
Бельгія
Виробник
Fermentis
Вага
10 г
Вид дріжджів
Дріжджі для зернової браги та віскі
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.