Дріжджі Spirit Ferm Koji, 40 гр

Дріжджі Spirit Ferm Koji, 40 гр

3229
Розпродано
76,00 ₴

Крім зернової сировини, за допомогою дріжджів Koji ви з легкістю зможете збродити до 25 літрів сусла на основі цукру або фруктів.

купити в 1 клік

 

Дріжджі Spirit Ferm Koji, 40 гр

Spirit Ferm Koji – це універсальний штам дріжджів, які використовують для зброджування крохмалевмісної, цукрової та фруктової сировини. Ці дріжджі дійсно здатні розщеплювати крохмалевмісну сировину на прості цукри і дуже добре зброджують кукурудзяне, пшеничне борошно або зерно великого помелу.

Дріжджі працюють за принципом китайських дріжджів Kodzi Angel і мають практично ті ж характеристики. Крім зернової сировини, за допомогою дріжджів Koji ви з легкістю зможете збродити до 25 літрів сусла на основі цукру або фруктів.

Застосування

  1. Борошно: 6-8 кг, води 20 літрів, 1 пачка Koji;
  2. Фрукти: 7-9 кг, декстроза 3 кг, вода 10 літрів, 1 пачка Koji;
  3. Цукор: 5 кг, вода 20-22 літрів, 1 пачка Koji.

Залежно від сировини потрібно від 7 — для цукрового та фруктового, до 30 днів — для крохмального сусла. Розчин із крохмалю в перші дні потрібно перемішувати кілька разів на день.

Оскільки дріжджі Spirit Ferm Koji здатні стягувати великі обсяги, допускається засипати до 10 пачок дріжджів за один раз.

Для піноутворення треба розраховувати запас у посудині в процентному співвідношенні — 25%. Встановити гідрозакрив і закрити посудину кришкою можна після активної фази, яка закінчується на 3 день бродіння.

Увага! Утворюється багато піни. Найкраще використовувати піногасник. Не закривати кришку в перші дні бродіння. Коли бродіння вщухне, закрийте герметично кришку ферментера.

Склад

дріжджові ферменти Koji AMG, поживні речовини, поживні мікроелементи та вітаміни.

Країна виробник
Швеція
Виробник
Spirit Ferm
Вага
40 г
Вид дріжджів
Дріжджі для зернової браги та віскі
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.