Закваска для сиру Горгонзола на 6 л

Закваска для сиру Горгонзола

4052
В наявності
33,00 ₴

Молодий сир має пастоподібну м'яку консистенцію, солодкий смак із горіховим присмаком.

Об'єм молока
  • На 6 л
  • На 10 л
  • На 20 л
Фермент в комплекті
  • Так
купити в 1 клік

 

Закваска для сиру Горгонзола 

Горгонзола (Gorgonzola) - блакитний сир із пліснявою родом з Італії. Виготовляється в Ломбардії, околицях Мілана і Комо. Ніжна сирна м'якоть із коров'ячого молока буває різних відтінків: бежева, жовтувата і біла. Обов'язкова наявність блакитних або смарагдових прожилок цвілі. Поверхня сирної головки вкрита світло-коричневою кіркою з вкрапленнями цвілі.

Молодий сир має пастоподібну м'яку консистенцію, солодкий смак із горіховим присмаком. Визрілий сир вирізняється щільністю і сухістю, під час нарізання кришиться. Має пікантний смак і сильний аромат.

Горгонзолу дехто називає горгонцолою або горгонзолою, але сенс залишається однаковим - це неповторний за смаком і ароматом продукт, який цінується гурманами по всьому світу.

Склад набору:

  1. Заквасочна культура для сиру Горгонзола.
  2. Фермент молокозсідальний.
  3. Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti.

Ми рекомендуємо приступати до приготування сирів із пліснявою після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.

Фасування закваски

Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт) Пліснява (шт)
на 6 літрів 1 1 1
на 10 літрів 1 1 1
на 20 літрів 1 1 1

 

Застосування
Для сирів
Закваски для
Сирів із пліснявою
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.