Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Закваска для сиру Горгонзола
Молодий сир має пастоподібну м'яку консистенцію, солодкий смак із горіховим присмаком.
Закваска для сиру Горгонзола
Горгонзола (Gorgonzola) - блакитний сир із пліснявою родом з Італії. Виготовляється в Ломбардії, околицях Мілана і Комо. Ніжна сирна м'якоть із коров'ячого молока буває різних відтінків: бежева, жовтувата і біла. Обов'язкова наявність блакитних або смарагдових прожилок цвілі. Поверхня сирної головки вкрита світло-коричневою кіркою з вкрапленнями цвілі.
Молодий сир має пастоподібну м'яку консистенцію, солодкий смак із горіховим присмаком. Визрілий сир вирізняється щільністю і сухістю, під час нарізання кришиться. Має пікантний смак і сильний аромат.
Горгонзолу дехто називає горгонцолою або горгонзолою, але сенс залишається однаковим - це неповторний за смаком і ароматом продукт, який цінується гурманами по всьому світу.
Склад набору:
- Заквасочна культура для сиру Горгонзола.
- Фермент молокозсідальний.
- Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti.
Ми рекомендуємо приступати до приготування сирів із пліснявою після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 | 1 |
на 10 літрів | 1 | 1 | 1 |
на 20 літрів | 1 | 1 | 1 |
- Застосування
- Для сирів
- Закваски для
- Сирів із пліснявою