Закваска для сиру Рокфор на 6 л

Закваска для сиру Рокфор

4047
В наявності
63,00 ₴

Рокфор — блакитний сир з овечого молока, виготовлений на півдні Франції. Його характерна блакитна мармуровість утворюється грибком Penicillium roqueforti, різновидом плісняви, який додають до молока на початку процесу виробництва.

Об'єм молока
  • На 6 л
  • На 10 л
  • На 100 л
Фермент в комплекті
  • Так
купити в 1 клік

 

Закваска для сиру Рокфор 

Рокфор — блакитний сир з овечого молока, виготовлений на півдні Франції. Його характерна блакитна мармуровість утворюється грибком Penicillium roqueforti, різновидом плісняви, який додають до молока на початку процесу виробництва.

Сир рокфор має вологу, розсипчасту консистенцію та гострий, пряний, солонуватий смак. Його колір буває від білого до блідо-жовтого, він мармуровий з синьою або синьо-зеленою цвіллю, яка надає йому характерного вигляду та смаку. Сир рокфор не має скоринки. 

Склад закваски:

  1. Заквасочна культура для сиру Рокфор.
  2. Фермент молокозсідальний.
  3. Культура блакитної плісняви Penicillium roqueforti.

Фасування закваски

Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт) Пліснява (шт)
на 6 літрів 1 1 1
на 10 літрів 1 1 1
на 100 літрів 1 немає в комплекті 1

 

Застосування
Для сирів
Закваски для
Сирів із пліснявою
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.