Закваска для сиру Реблошон  на 6 л

Закваска для сиру Реблошон

4044
В наявності
63,00 ₴

Реблошон — французький м'який сир з непастеризованого коров'ячого молока з французької області Савоя, що лежить біля підніжжя Альп.

Об'єм молока
  • На 6 л
  • На 10 л
  • На 100 л
Фермент в комплекті
  • Так
купити в 1 клік

 

Закваска для сиру Реблошон

Реблошон — французький м'який сир з непастеризованого коров'ячого молока з французької області Савоя, що лежить біля підніжжя Альп. 

Реблошон — м'який сир з так званою «промитою скоринкою», так як після пресування його промивають у розсолі. Дозрілий сир має помаранчеву скоринку з тонким білим нальотом і м'яке, пружне, маслянисте сирне тісто. Смак насичений, з фруктовими і горіховими нотками. Зрілий реблошон має дуже інтенсивний запах.

Склад закваски:

  1. Заквасочна культура для сиру Реблошон.
  2. Фермент молокозсідальний.
  3. Культура плісняви Penicillium candidum.
  4. Культура плісняви Geotrichum candidum.

Фасування закваски

Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт) Пліснява (шт)
на 6 літрів 1 1 2
на 10 літрів 1 1 2
на 100 літрів 1 немає в комплекті 2

 

Застосування
Для сирів
Закваски для
Сирів із пліснявою
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.