Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем
Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Консистенція сиру змінюється протягом періоду його визрівання, так що протягом першого місяця це – напівм’який сир, який можна намастити на хліб, а віком близько року сир стає твердим, як камінь.
Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем
Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю.
Сир має дуже насичений смак, запорукою якого є особливий набір спецій: чорний перець, часник та рожева гімалайська вулканічна сіль надають сиру особливу пікантність. Назва Белпер Кнолле перекладається з німецької як «бульба (трюфель) з Беллу», що є відсиланням до зовнішнього вигляду цього сиру та його схожості з трюфелями. Ну а Белл – це місто у Швейцарії, де було винайдено даний сорт сиру.
Оригінальний Белпер Кнолле готується зі свіжого непастеризованого коров’ячого молока. Сформовані кульки сирної маси змішують із часником та гімалайською сіллю, а потім обвалюють у чорному перці і відправляють у камеру для визрівання. Визрівання сиру може тривати від одного місяця до року.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Набір спецій |
---|---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 | 1 |
на 10 літрів | 1 | 1 | 1 |
- Застосування
- Для сирів
- Закваски для
- Твердих сирів