Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем на 6 л

Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем

4036
В наявності
47,00 ₴

Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Консистенція сиру змінюється протягом періоду його визрівання, так що протягом першого місяця це – напівм’який сир, який можна намастити на хліб, а віком близько року сир стає твердим, як камінь.

Об'єм молока
  • На 6 л
  • На 10 л
Фермент в комплекті
  • Так
купити в 1 клік

 

Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем

Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю.

Сир має дуже насичений смак, запорукою якого є особливий набір спецій: чорний перець, часник та рожева гімалайська вулканічна сіль надають сиру особливу пікантність. Назва Белпер Кнолле перекладається з німецької як «бульба (трюфель) з Беллу», що є відсиланням до зовнішнього вигляду цього сиру та його схожості з трюфелями. Ну а Белл – це місто у Швейцарії, де було винайдено даний сорт сиру.

Оригінальний Белпер Кнолле готується зі свіжого непастеризованого коров’ячого молока. Сформовані кульки сирної маси змішують із часником та гімалайською сіллю, а потім обвалюють у чорному перці і відправляють у камеру для визрівання. Визрівання сиру може тривати від одного місяця до року.

Фасування закваски

Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт) Набір спецій
на 6 літрів 1 1 1
на 10 літрів 1 1 1

 

Застосування
Для сирів
Закваски для
Твердих сирів
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.