Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Закваска для сиру Качотта з паприкою
Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
Закваска для сиру Качотта з паприкою
Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
Качотта з паприкою - це сир з ніжною, помірно щільною консистенцією із вкрапленнями шматочків паприки. Сир має чистий кисломолочний смак і аромат класичного сиру Качотта, який прикрашений яскравою, але не гострою ноткою паприки.
Паприка - приправа, змолота з сушеного солодкого або слабопекучого м'ясистого перцю червоних сортів. Найкращий перець для паприки - це м'ясисті плоди яскраво-червоного кольору солодкого болгарського перцю. Виходить спеція теплого, яскравого кольору з легким солодкуватим смаком. У паприці міститься вітаміну С в кілька разів більше, ніж в цитрусових. Вона покращує кровообіг, збуджує апетит. Крім цього, паприка покращує травлення і посилює роботу підшлункової залози, допомагає при ревматизмі.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Набір спецій |
---|---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 | 1 |
на 10 літрів | 1 | 1 | 1 |
на 100 літрів | 1 | немає в комплекті | 1 |
- Застосування
- Для сирів
- Закваски для
- М'яких сирів