Закваска для сиру Качотта з паприкою на 6 л

Закваска для сиру Качотта з паприкою

4026
В наявності
47,00 ₴

Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.

Об'єм молока
  • На 6 л
  • На 10 л
  • На 100 л
Фермент в комплекті
  • Так
купити в 1 клік

 

Закваска для сиру Качотта з паприкою

Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.

Качотта з паприкою - це сир з ніжною, помірно щільною консистенцією із вкрапленнями шматочків паприки. Сир має чистий кисломолочний смак і аромат класичного сиру Качотта, який прикрашений яскравою, але не гострою ноткою паприки.

Паприка - приправа, змолота з сушеного солодкого або слабопекучого м'ясистого перцю червоних сортів. Найкращий перець для паприки - це м'ясисті плоди яскраво-червоного кольору солодкого болгарського перцю. Виходить спеція теплого, яскравого кольору з легким солодкуватим смаком. У паприці міститься вітаміну С в кілька разів більше, ніж в цитрусових. Вона покращує кровообіг, збуджує апетит. Крім цього, паприка покращує травлення і посилює роботу підшлункової залози, допомагає при ревматизмі.

Фасування закваски
Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт) Набір спецій
на 6 літрів 1 1 1
на 10 літрів 1 1 1
на 100 літрів 1 немає в комплекті 1

 

Застосування
Для сирів
Закваски для
М'яких сирів
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.