Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Закваска для сиру Халумі
Халумі — напівтвердий солоний сир, вироблений з суміші козячого та овечого молока (іноді містить і коров'яче молоко). Він є широко розповсюдженим в кухні країн Леванту та відомий в Європі як частина передусім кіпрської кухні.
Закваска для сиру Халумі
Халумі — напівтвердий солоний сир, вироблений з суміші козячого та овечого молока (іноді містить і коров'яче молоко). Він є широко розповсюдженим в кухні країн Леванту та відомий в Європі як частина передусім кіпрської кухні. Халумі має високу температуру плавлення, і тому його часто готують на грилі або просто смажать.
За структурою сир Халумі має білу м'якоть, що йде шарами. Халумі чимось схожа на італійську Моцарелу. На смак цей сир доволі солений, а зберігають його в натуральному соку, змішаним з підсоленою водою.
Якщо сир Халумі заморозити, то зберігати його в такому стані можна близько року. Якщо ж його перетримати в процесі приготування – він буде сухим та надто соленим.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
на 10 літрів | 1 | 1 |
на 20 літрів | 1 | 1 |
- Застосування
- Для сирів
- Закваски для
- М'яких сирів