Вузол відбору Смакуй 2в1 (по пару та по спирту)...

Вузол відбору Смакуй 2в1 (по пару та по спирту) фланець

758447
В наявності
4 185,00 ₴

Основна перевага вузла відбору 2в1 - встановлення постійного флегмового числа, що гарантує одну й ту саму спиртуозність протягом усієї перегонки. 

купити в 1 клік

 

Вузол відбору Смакуй 2в1 (по пару та по спирту) фланець

Основна перевага вузла відбору 2в1 - встановлення постійного флегмового числа, що гарантує одну й ту саму спиртуозність протягом усієї перегонки. Подвійний вузол відбору є єдиною деталлю, яка складається з 3х частин:

  • відбір по рідині з голчастим краном - для відбору голів;
  • вузол зрошення з діоптром - для наочного контролю і рівномірного розподілу флегми і поділу потоку;
  • відбір за парою - для відбору питної фракції.

Принцип роботи вузла відбору за парою:

  1. Відбір головних фракцій. Відбирається покроково за допомогою вузла по рідині. Швидкість потоку регулюється голчастим краном.
  2. Після голчастий кран рідинного відбору закривається і відкривається кульовий кран, який регулює відбір за парою.
  3. При досягненні в кубі 88-95°C кульовий кран закривається, колона працює сама на себе 15-30 хвилин.
  4. Кульовий кран відкривається повторно. Триває відбір.
  5. За температури 94-96°C у кубі відбір тіла завершується.

Купивши вузол відбору 2в1 виробництва компанії "Смакуй", ви модернізуєте свою колону і спростите вашу роботу. Такий вузол відмінно зарекомендував себе в роботі з холодильником Димрота.

Розміри:

  • Висота - 25 см;
  • Діаметр - 51 мм.

Комплектація:

  • Вузол відбору 2в1 - 1 шт;
  • Кламповий хомут ДН 20 - 2 шт;
  • Силіконова прокладка ДН 20 - 2 шт;
  • Силіконова прокладка 90 мм - 2 шт;
  • Болти - 8 шт;
  • Барашки - 8 шт;
  • Кран нержавіючий 1/2 - 1 шт;
  • Кран ректифікації 8 мм - 1 шт;
  • Силіконова трубка 8 мм - 15 см.

Комплектація може бути змінена виробником.

Країна виробник
Україна
Виробник
Смакуй
Матеріал
Нержавіюча сталь
З'єднання
Фланцеве
Відбір спирту
По пару
По рідині
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.