Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дубова тріска сильний+легкий випал на 10-40 літрів, 100 г (Суміш №1)
Сильний випал додає в напій насичений аромат і присмак шоколаду, какао.
Дубова тріска на 10-40 літрів, 100 г (Суміш №1)
Традиційно вина і коньяки витримуються в дубових бочках. Саме деревина бочки забарвлює і надає характерного аромату знаменитим на весь світ напоям: віскі, рому, текілі, коньяку, фруктовому бренді, чачі.
А чи знаєте ви, що бочку можна з успіхом замінити на альтернативний, екологічно чистий варіант, який дає той самий ефект? Це дубова тріска (інша назва дубові чіпси).
Витримувати в бочках вино і коньяк - чудова традиційна технологія. Щоправда, вона потребує місця і певного розташування, оскільки необхідно дотримуватися температурного і вологісного режиму. Саме тому французи тримають винні бочки в темних підвалах, а коньячні - у складах над землею поблизу річок.
Тому сучасні винороби та коньячні гурмани вдаються до хитрого трюку. Наприклад, температурний і вологісний режим вони регулюють штучно.
А для бродіння та витримки використовують ту тару, яка є в наявності, але додають у напій дубову тріску або, як її ще називають професіонали, дубові чіпси. Це дає змогу наситити напій тими ж унікальними деревними властивостями.
Дубова тріска для коньяку і вина буває різного випалу (як і бочки). Кожен рівень випалу привносить свої ноти в напій:
Легкий випал надає елегантного ванільного присмаку з додаванням квіткових і фруктових ноток.
Сильний випал додає в напій насичений аромат і присмак шоколаду, какао.
Основні характеристики:
• Тип: дубова тріска (суміш №3)
• Випал: суміш натурального середнього та сильного ступеня випалу
• Розмір: середній
• Порода дерева: дуб
• Упаковка: пакет
- Вага
- 100 г
- Вид випалу
- Середній випал
Сильний випал
Слабкий випал