Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дубова паличка середнього випалу на 10 літрів, 30 г (Кавказький дуб)
Дубова паличка - чудова альтернатива настоюванню алкоголю в дубових бочках. З її допомогою ви зможете отримати у себе вдома різні алкогольні напої такі, як вино, коньяк, віскі та багато інших.
Дубова паличка середнього обсмаження на 10 літрів, 30 г (Кавказький дуб)
Дубова паличка - чудова альтернатива настоюванню алкоголю в дубових бочках. Згідно з традиційною технологією виготовлення домашніх алкогольних напоїв, їх рекомендується витримувати у відповідних ємностях. Тому різні вина, віскі або ром настоюють у дубових бочках. Але треба розуміти, що в домашніх умовах це можуть зробити далеко не всі: складно не тільки зробити велику кількість алкоголю для наповнення бочки, а й знайти місце для його зберігання.
Для чого потрібна дубова паличка?
Дубова паличка допоможе вам вирішити цю проблему. З її допомогою ви зможете отримати у себе вдома різні алкогольні напої такі, як вино, коньяк, віскі та багато інших. Приготовані таким способом, вони отримають шоколадно-ванільний смак і золотисто-світлий колір. Подібний ефект досягається завдяки танінам - особливим речовинам, що мають дубильні властивості та характерний терпкий смак.
Дубову паличку створюють із кавказького дуба віком не менше 100 років, який пройшов процес обробки. У цьому разі це середній випал. Він надає кінцевому напою приємного аромату карамелі, мигдалю та заморських фруктів.
Як правильно використовувати
Дубову паличку додають у посудину з дистилятом із розрахунком 1-4 грами на 1 літр напою. Оптимальна міцність напою - 45 градусів. Час витримки - 1-3 місяці.
Через місяць-півтора виходить напій із приємним ароматом, через два місяці настоювання аромат уже з повним правом можна назвати благородним.
Увага!!! Перед додаванням у продукт потрібна попередня підготовка: занурити на 5-10 хвилин в окріп.
Переваги використання дубових паличок
Питома площа взаємодії сегментів і дистиляту більша порівняно з витримуванням у бочці, завдяки чому ефект впливу на напій більший.
Під час витримування алкоголю в герметичній ємності втрати напою за рахунок випаровування повністю виключені.
Дубові палички мають абсорбуючі та каталітичні властивості: всі залишкові шкідливі елементи та сполуки, що залишилися після процесу дистиляції, видаляються.
Основні характеристики
• Кавказький скельний дуб: Quercus Petrae
• Щільність дуба: Дрібнозерниста merrain grain fin
• Річні кільця: менше 2 мм
• Санітарна якість: радіоактивність нульова, без хімічної обробки і домішок.
- Вага
- 30 г
- Вид випалу
- Середній випал