Дубова паличка середнього випалу на 10 літрів,...

Дубова паличка середнього випалу на 10 літрів, 30 г (Кавказький дуб)

14005
Розпродано
50,00 ₴

Дубова паличка - чудова альтернатива настоюванню алкоголю в дубових бочках. З її допомогою ви зможете отримати у себе вдома різні алкогольні напої такі, як вино, коньяк, віскі та багато інших.

купити в 1 клік

 

Дубова паличка середнього обсмаження на 10 літрів, 30 г (Кавказький дуб)

Дубова паличка - чудова альтернатива настоюванню алкоголю в дубових бочках. Згідно з традиційною технологією виготовлення домашніх алкогольних напоїв, їх рекомендується витримувати у відповідних ємностях. Тому різні вина, віскі або ром настоюють у дубових бочках. Але треба розуміти, що в домашніх умовах це можуть зробити далеко не всі: складно не тільки зробити велику кількість алкоголю для наповнення бочки, а й знайти місце для його зберігання.

Для чого потрібна дубова паличка?

Дубова паличка допоможе вам вирішити цю проблему. З її допомогою ви зможете отримати у себе вдома різні алкогольні напої такі, як вино, коньяк, віскі та багато інших. Приготовані таким способом, вони отримають шоколадно-ванільний смак і золотисто-світлий колір. Подібний ефект досягається завдяки танінам - особливим речовинам, що мають дубильні властивості та характерний терпкий смак.

Дубову паличку створюють із кавказького дуба віком не менше 100 років, який пройшов процес обробки. У цьому разі це середній випал. Він надає кінцевому напою приємного аромату карамелі, мигдалю та заморських фруктів.

Як правильно використовувати

Дубову паличку додають у посудину з дистилятом із розрахунком 1-4 грами на 1 літр напою. Оптимальна міцність напою - 45 градусів. Час витримки - 1-3 місяці.
Через місяць-півтора виходить напій із приємним ароматом, через два місяці настоювання аромат уже з повним правом можна назвати благородним. 

Увага!!! Перед додаванням у продукт потрібна попередня підготовка: занурити на 5-10 хвилин в окріп.

Переваги використання дубових паличок

Питома площа взаємодії сегментів і дистиляту більша порівняно з витримуванням у бочці, завдяки чому ефект впливу на напій більший.
Під час витримування алкоголю в герметичній ємності втрати напою за рахунок випаровування повністю виключені.
Дубові палички мають абсорбуючі та каталітичні властивості: всі залишкові шкідливі елементи та сполуки, що залишилися після процесу дистиляції, видаляються.

Основні характеристики

• Кавказький скельний дуб: Quercus Petrae 
• Щільність дуба: Дрібнозерниста merrain grain fin
• Річні кільця: менше 2 мм
• Санітарна якість: радіоактивність нульова, без хімічної обробки і домішок.

Вага
30 г
Вид випалу
Середній випал
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.