Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Корпус термометра і щуп виготовлено з нержавіючої сталі.
Термометр пивоварний Biowin, до 100 °C
Термометр пивоварний Biowin 0-100 °C (термометр пивовара) - це біметалевий термометр з металевим щупом завдовжки 340 мм та діапазоном вимірювання від 0°С до 100°С (+/-5).
Корпус термометра і щуп виготовлено з нержавіючої сталі. Термометр має регульований за висотою металевий затискач для фіксації термометра на краю заторного бака або каструлі. З особливостей цього термометра слід відзначити наявність підказок на циферблаті, які допомагають виконувати окремі етапи варіння пива.
Термометр на шкалі має 7 позначок, які полегшують контроль температури під час затирання:
• 44°C (10-20 хв): феруловий злам, характерний для пшеничного пива, дозволяє отримати гвоздичні нотки.
• 50-52°C (10-20 хв): розрив білка - забезпечує дріжджі органічними сполуками, необхідними під час бродіння.
• 62°C (15-60 хв): розщеплення мальтози (оцукрювання) - працює в основному бета-амілаза, завдяки якій ми отримуємо ферментовані цукру. Чим довша ця перерва, тим сухішим буде отримане пиво.
• 72°C (15-60 хв): перерва декстринації (оцукрювання) - альфа-амілаза діє в основному, виробляючи неферментовані цукри, покращуючи тіло та посилюючи солодкість пива. Чим довша ця перерва, тим більш насиченим і солодовим буде пиво.
• на смак і вміст алкоголю в пиві в основному впливають перерви в оцукрюванні, регулюючи їх тривалість, ми вирішуємо, яке пиво ми отримаємо. Для початківців пивоварів рекомендуємо оцукрювання при температурі 65-67°C для отримання оптимальної кількості алкоголю і тіла.
• до 80°С - температура інактивації ферменту. Нагрівання вище цієї температури може призвести до виділення додаткової кількості крохмалю з дезактивованими ферментами. Результатом стане постійне помутніння сусла, швидке псування пива і виділення сполук, які негативно впливають на смак пива.
• 100°C (60 хвилин) - кип'ятіння/заварювання сусла. На цій стадії найчастіше здійснюється стрибок.
Основні характеристики
• довжина: 5,4 см;
• ширина: 5,4 см;
• висота: 31,5 см;
• вага: 40,0 г;
• блок відображення температури: тільки °C;
• колір циферблата: білий;
• тип: аналоговий;
• зонд: стилет;
• діапазон вимірювання температури [°C]: від 0 до 100.
- Країна виробник
- Польща
- Виробник
- Biowin