Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Пробка коркова 21 мм х 16 мм
Коркові пробки робляться з кори коркового дуба.
Пробка коркова
Коркова пробка - це популярний матеріал для закупорювання пляшок, особливо винних. Коркова пробка зазвичай використовується для герметичного запечатування пляшок із вином, шампанським, портвейном та іншими алкогольними напоями. Коркові пробки також можуть використовуватися для пляшок з олією, оцтом та іншими рідинами.
Коркові пробки робляться з кори коркового дуба і мають низку переваг, як-от хороша ущільнювальна здатність і здатність "дихати", що дає змогу вину розвивати свій смак із часом. Крім того, коркові пробки екологічно дружні, оскільки кору дуба можна переробити без шкоди для дерева.
Щоб використовувати коркову пробку для закупорювання пляшки, необхідно зазвичай використовувати спеціальний інструмент, званий коркорізом, який дає змогу вставити пробку в шийку пляшки щільно і герметично. Корки також можуть бути ущільнені вручну, але це може вимагати певних навичок.
Коркові пробки представляють стильний і традиційний спосіб закупорювання пляшок і широко використовуються у виноробстві та у виробництві інших алкогольних напоїв.
- Тип
- Пробки та кришки