Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Куркума, 20 г
Куркума - натуральний барвник і спеція для сиру, надає пікантного гіркувато-гострого присмаку твердим і м'яким сирам на додаток до насиченого жовтого кольору.
Куркума, 20 г
Куркума - натуральний барвник і спеція для сиру, надає пікантного гіркувато-гострого присмаку твердим і м'яким сирам на додаток до насиченого жовтого кольору. Для забарвлення в жовтий колір 3 літрів молока достатньо 5 грам (1 чайна ложка) сухої меленої куркуми.
Куркума, корисні властивості якої незаперечні, містить у своєму складі вітаміни К, В, В1, В3, В2, С і мікроелементи: кальцій, залізо, фосфор і йод. Але оскільки містяться вони в мікродозах (приміром, у 100 грамах куркуми міститься лише 0,15 мг вітаміну В1), то говорити про значущість цих елементів у щіпці приправи, яку додають у їжу, не має сенсу. Однак у складі куркуми є компоненти, які навіть у мікроскопічних кількостях чинять на організм людини зцілювальний вплив.
Основні характеристики:
• Зовнішній вигляд: сипучий порошок.
• Смак: пряний.
• Вага: 20 г.
- Вага
- 20 г