Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Базилік сушений, 20 г
Базилік сушений - це чудової якості листя зеленого базиліка, правильно висушене зі збереженням ефірних олій і всіх корисних властивостей.
Базилік сушений, 20 г
Базилік сушений - це чудової якості листя зеленого базиліка, правильно висушене зі збереженням ефірних олій і всіх корисних властивостей.
Базилік - гіркувато-терпкого смаку пряна трава, яку широко застосовують у кулінарії загалом і в сироварінні зокрема. Залежно від сорту, базилік має сильний аромат запашного перцю, лимона, гвоздики або іншим. У будь-якому разі аромат базиліка дуже яскравий і добре впізнаваний. Базилік містить у собі ціле джерело цінних хімічних сполук і елементів. Однієї тільки ефірної олії в листках і стеблах міститься не менше 1,5%.
Як і в будь-якої приправи, у базиліка є свої особливості використання - не додавайте його занадто багато. Ця трава має складний смак, який розкривається поступово - спочатку відчувається гірчинка, а потім він здається солодкуватим.
Застосування базиліку в сироварінні:
Спецію можна вносити як безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок.
Перед додаванням у сир цю спецію слід обробити: заварити окропом або прожарити на сухій пательні й охолодити. Якщо у вашому рецепті описано інший спосіб застосування базиліка, то слід діяти згідно з рецептом.
Сири, посипані сушеним базиліком, набувають дуже цікавого пікантного смаку.
Основні характеристики:
• Склад: базилік сушений.
• Колір: зелений.
• Зовнішній вигляд: сухе подрібнене листя зеленого базиліку.
• Вага: 20 г.
- Вага
- 20 г