Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Кукурудзяно-солодовий екстракт - натуральний продукт, що має високу поживну та біологічну цінність. Він використовується як джерело природних барвників і солодових ароматизаторів.
Кукурудзяно-солодовий екстракт КСЕ
Кукурудзяно-солодовий екстракт - натуральний продукт, що має високу поживну та біологічну цінність. Він використовується як джерело природних барвників і солодових ароматизаторів.
Призначення
Солодовий екстракт із кукурудзи - це інгредієнт, який можна використовувати під час виробництва бурбона для надання йому особливого смаку й аромату. Цей інгредієнт зазвичай використовується в поєднанні з іншими зерновими інгредієнтами, такими як ячмінь, жито і пшениця. КСЕ застосовується в пивоварні для повного або часткового заміщення солоду.
Органолептичні показники
• Зовнішній вигляд: в'язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих цьому продукту.
• Колір: коричневий.
Склад
Кукурудза, солод пивоварний ячмінний світлий, вода.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 30 кг
- Солодові екстракти
- Кукурудзяно-солодовий екстракт