Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ячмінно-солодовий екстракт - це екстракт, отриманий шляхом екстрагування ячмінного солоду з водою та подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин.
Ячмінно-солодовий екстракт ЯСЕ-2
Ячмінно-солодовий екстракт - це екстракт, отриманий шляхом екстрагування ячмінного солоду з водою та подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин.
Даний продукт без консервантів та повністю розчинний у воді у будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.
Призначення
Використовується в кондитерській, хлібопекарській промисловості (виробництво хлібобулочних та мучних виробів - печива, крекерів, пряників); продуктів екструзійної технології - сухі сніданки, кранчі, мюслі, снеки та ін.; заморожене тісто (піца та ін.), а також як сировина для виробництва безалкогольних напоїв, квасу.
Органолептичні показники
• Зовнішній вигляд: в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту.
• Колір: світло-коричневий.
• Смак та аромат: солодкий, властивий ячмінному солоду без сторонніх присмаків та запахів.
Склад
Солод пивоварний ячмінний світлий, ячмінь пивоварний, вода.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 14 кг
- Солодові екстракти
- Ячмінно-солодовий екстракт