Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.
Концентрат квасного сусла Квас
Концентрат квасного сусла (ККС) - це натуральний продукт, який використовують для приготування квасу, різних сортів пива, у хлібопекарській та кондитерській промисловості.
Призначення
В хлібопеченні концентрат використовують з метою інтенсифікації технологічного процесу, покращення схожості, аромату, кольору та продовження строків зберігання та реалізації хлібобулочних виробів. Застосування концентрату позитивно впливає на біохімічні та мікробіологічні процеси, підвищує газоутворення в тісті.
ККС використовують в виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба та хлібобулочних виробів, мучних кондитерськии виробів: пряників, печива.
У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.
Органолептичні показники
• Зовнішній вигляд: непрозора густа в'язка рідина.
• Колір: темно-коричневий.
• Смак та запах: кислувато-солодкий, хлібний, не сильно виражена гіркота. Аромат житнього хліба.
• Розчинність у воді: допускається опалесценція, обумовлена особливістю застосовуваної сировини та осад одиничних частин хлібних припасів.
Склад
Борошно житнє (жито), солод житній ферментований, солод пивоварний ячмінний світлий, вода.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 7 кг
- Солодові екстракти
- Концентрат квасного сусла