Концентрат квасного сусла Квас, 4 кг

Концентрат квасного сусла Квас, 4 кг

16760
В наявності
479,00 ₴

У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.

купити в 1 клік

 

Концентрат квасного сусла Квас

Концентрат квасного сусла (ККС) - це натуральний продукт, який використовують для приготування квасу, різних сортів пива, у хлібопекарській та кондитерській промисловості. 

Призначення

В хлібопеченні концентрат використовують з метою інтенсифікації технологічного процесу, покращення схожості, аромату, кольору та продовження строків зберігання та реалізації хлібобулочних виробів. Застосування концентрату позитивно впливає на біохімічні та мікробіологічні процеси, підвищує газоутворення в тісті.
ККС використовують в виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба та хлібобулочних виробів, мучних кондитерськии виробів: пряників, печива.

У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.

Органолептичні показники

• Зовнішній вигляд: непрозора густа в'язка рідина.

• Колір: темно-коричневий.

• Смак та запах: кислувато-солодкий, хлібний, не сильно виражена гіркота. Аромат житнього хліба.

• Розчинність у воді: допускається опалесценція, обумовлена особливістю застосовуваної сировини та осад одиничних частин хлібних припасів.

Склад

Борошно житнє (жито), солод житній ферментований, солод пивоварний ячмінний світлий, вода.

Країна виробник
Україна
Виробник
Drink it
Вага
4 кг
Солодові екстракти
Концентрат квасного сусла
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.