Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ячмінно-солодовий екстракт - це екстракт, отриманий шляхом екстрагування ячмінного солоду з водою і подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин.
Ячмінно-солодовий екстракт ЯСЕ-3
Ячмінно-солодовий екстракт - це екстракт, отриманий шляхом екстрагування ячмінного солоду з водою і подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин.
Цей продукт без консервантів і повністю розчинний у воді в будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція і осад не більше 10% від об'єму.
Призначення
Використовується в кондитерській, хлібопекарській, пивоварній промисловості та як сировина для виробництва безалкогольних напоїв, а також міцних алкогольних напоїв (зернових дистилятів), таких як віскі, джин тощо.
Органолептичні показники
• Зовнішній вигляд: в'язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих цьому продукту.
• Колір: від світло-коричневого до темно-коричневого.
• Смак і аромат: солодкий, властивий ячмінному солоду без сторонніх присмаків і запахів.
Склад
Солод пивоварний ячмінний світлий, вода.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 1,2 кг
- Солодові екстракти
- Ячмінно-солодовий екстракт