Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Malteurop Munich - це солод високого ступеня випалу, який отримують з використанням лише найкращого 2-рядного ярого ячменю.
Ціна вказана за 1 кг солоду.
Солод пивоварний ячмінний Мюнік М1 EBC 14
Malteurop - один з провідних світових виробників солоду, натурального зернового інгредієнта. Компанія Malteurop розпочала свою діяльність в Україні у 2002 році і до цих пір є однією з провідних солодових компаній країни.
Характеристика:
Malteurop Munich - це солод високого ступеня випалу, який отримують з використанням лише найкращого 2-рядного ярого ячменю.
• загальний білок такого солоду становить 12%.
• екстракт АВС: понад 80%
• кольоровість – 10-15 ЄВС
Властивості:
Спеціальний процес випалу надає Malteurop Munich інтенсивний солодовий смак тілу пива та глибокі відтінки від золотистого до помаранчевого.
Використання:
Цей солод рекомендується використовувати в рецептурі від 5 до 50% від загальної кількості зерна, щоб підсилити характеристики будь-якого типу пива. Є солодом для приготування світлих, бурштинових та коричневих елей, а також пива типу Bock.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Malteurop
- Вид солоду
- Спеціальний солод