Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Distilling Barley - це базовий солод, спеціально розроблений для виробництва дистилятів, таких як віскі.
Солод для дистиляції Distilling Barley, EBC 3-5, 1 кг
Distilling Barley - це базовий солод, спеціально розроблений для виробництва дистилятів, таких як віскі. Він виготовляється з якісного ячменю і має високий вміст ферментів та екстракту, що робить його ідеальним для використання в дистиляції.
Distilling Barley характеризується високим рівнем ферментативної активності, що забезпечує ефективний розклад крохмалю на ферментовані цукри, а також оптимальним вмістом екстракту, який сприяє отриманню високої концентрації сусла. Завдяки м'якому й нейтральному смаковому профілю цей солод дозволяє повною мірою розкрити нюанси дистиляції.
Використовується у виробництві дистилятів, включаючи шотландський та ірландський віскі, зернові спирти й інші алкогольні напої.
Солод: | Distilling Barley |
Колір (EBC): |
2,5 – 4,5 |
Частка в засипу: | до 100 % |
Результат у готовому напою: |
Чистий смак і аромат, висока якість спирту з мінімальними домішками та збалансована текстура дистиляту. |
- Країна виробник
- Німеччина
- Виробник
- Weyermann
- Вид солоду
- Базовий солод
Солод для віскі