Солод житній ферментований для квасу та...

Солод житній ферментований для квасу та випічки, преміум 500 г

3472
В наявності
57,00 ₴

Житній солод виготовляється з жита в процесі солодового виробництва, який включає використання природних процесів в зерні.

купити в 1 клік

 

Солод житній ферментований для квасу та випічки, преміум 500 г

Житній солод виготовляється з жита в процесі солодовенного виробництва, який включає в себе використання природних процесів у зерні. Виробництво житнього солоду складається з таких стадій: підготовка зерна жита, замочування, пророщування, ферментація (томління), сушіння, розмелювання та зберігання.

Барабанна технологія дає змогу виробляти більш якісний солод, ніж солод, виготовлений ящиковим способом. У барабані легше регулювати температурний режим, солод краще перемішується, волога і тепло розподіляються рівномірно, завдяки чому колір і аромат накопичуються більш інтенсивно. Ворошіння зерна досягається обертанням самих барабанів, зерно ворушиться і не травмується.

Солод житній використовуюсь для:

  1. хлібопечення;
  2. концентрату квасного сусла;
  3. солодових екстрактів і поліпшувачів;
  4. темних сортів пива;
  5. безалкогольних напоїв;
  6. дитячого та дієтичного харчування;
  7. фармацевтичних препаратів;
  8. виробництва дріжджів.
Країна виробник
Україна
Вид солоду
Солод для квасу та випічки
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.