Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Солод житній ферментований для квасу та випічки, преміум 500 г
Житній солод виготовляється з жита в процесі солодового виробництва, який включає використання природних процесів в зерні.
Солод житній ферментований для квасу та випічки, преміум 500 г
Житній солод виготовляється з жита в процесі солодовенного виробництва, який включає в себе використання природних процесів у зерні. Виробництво житнього солоду складається з таких стадій: підготовка зерна жита, замочування, пророщування, ферментація (томління), сушіння, розмелювання та зберігання.
Барабанна технологія дає змогу виробляти більш якісний солод, ніж солод, виготовлений ящиковим способом. У барабані легше регулювати температурний режим, солод краще перемішується, волога і тепло розподіляються рівномірно, завдяки чому колір і аромат накопичуються більш інтенсивно. Ворошіння зерна досягається обертанням самих барабанів, зерно ворушиться і не травмується.
Солод житній використовуюсь для:
- хлібопечення;
- концентрату квасного сусла;
- солодових екстрактів і поліпшувачів;
- темних сортів пива;
- безалкогольних напоїв;
- дитячого та дієтичного харчування;
- фармацевтичних препаратів;
- виробництва дріжджів.
- Країна виробник
- Україна
- Вид солоду
- Солод для квасу та випічки