Солод пивоварний Castle Malting Шато Оут (Оat)

Солод пивоварний Castle Malting Шато Оут (Оat)

2392
В наявності
163,00 ₴

Château Oat надає пиву «шовковистості». Прекрасний вибір для отримання більш насиченого та ароматного темного пива із стійкою піною.

Ціна вказана за 1 кг солоду.

купити в 1 клік

 

Солод пивоварний Castle Malting Шато Оут (Оat)

Castle Malting пропонує широкий асортимент базових і спеціальних видів солоду високої якості. Цей солод дає змогу створювати будь-які сорти пива - від пільсена до найтемніших абатських сортів та органічного пива.

Для бельгійського солоду характерні висока якість і ефективність, які вигідно відрізняють його від солоду, виробленого в інших країнах, за такими параметрами, як смак, аромат, колір, екстрактивність тощо. Ці особливості стали ключовими для створення багатого асортименту настільки знаменитого в усьому світі бельгійського пива.

Castle Malting вдало поєднує старовинні бельгійські традиції вирощування солоду  з сучасним обладнанням у виробництві спеціального солоду преміальної якості.

Характеристика:

Вівсяний солод виробляється з очищеного від лушпиння вівса. Цьому виду солоду властива дуже низька діастатична активність та помірна екстрактивність.

Властивості:

Château Oat надає пиву «шовковистості». Прекрасний вибір для отримання більш насиченого та ароматного темного пива із стійкою піною. Використовується для посилення букету пива, надаючи йому смаку свіжого печива, унікальної текстури та кремового смаку.

Використання:

Темне пиво, портери, стаути, міцні британські елі, зимнє пиво. До 15% суміші.

Країна виробник
Бельгія
Виробник
Castle Malting
Вид солоду
Спеціальний солод
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.