Закваска для йогурту (10шт х 1л)

Закваска для йогурту (10шт х 1л)

4109
В наявності
53,00 ₴

Йогурт — кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.

Об'єм молока
  • На 10 л
купити в 1 клік

 

Закваска для йогурту

Йогурт — кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.

Домашній йогурт з кожним днем все більше відтісняє промислові варіанти. Все тому, що в такому продукті міститься багато корисних речовин і він є натуральним. Домашній йогурт входить в перелік найбільш корисних дієтичних продуктів харчування. Загалом цей продукт є кисломолочним, який готують з 2-х інгредієнтів: молока і закваски. Також ви можете на свій смак додавати в йогурт добавки, наприклад, ягоди, фрукти, горішки і т. д.

В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока.

Склад закваски: 

  1. Йогуртова заквасочна культура молочнокислих бактерій:

     • Streptococcus Thermophilus

     • Lactobacillus Delbruckii subsp. Bulgaricus

 

Застосування
Для йогурту
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.