Лактоза 0,5 кг

Лактоза 0,5 кг

1257
В наявності
82,00 ₴

Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.

купити в 1 клік

 

Лактоза

Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.

Добавка являє собою білий або жовтуватий кристалічний порошок, що не має запаху. Смак лактози - солодкуватий, але набагато слабший, ніж звичний цукор. 

Лактоза використовується в пивоварінні, вона підвищує щільність пива і, в силу цього, робить його більш повнотілим, надає вершкового характеру.

Лактоза додається в пиво на будь-якому етапі виробництва: під час варіння, після бродіння або перед розливом. Однак, чим пізніше її буде додано, тим яскравіше проявлятиметься у смаку пива. Найчастіше лактозу використовують під час приготування молочних (Milk Stout) і солодких стаутів (Sweet Stout). 

Дозування

  1. Лактозу зазвичай додають у сусло за 15-20 хвилин до кінця кип'ятіння.  
  2. Кількість лактози зазвичай становить від 200 г до 600 г на 20-25 літрів, залежно від початкової щільності (рекомендована норма 20 г лактози на літр).
Країна виробник
Угорщина
Вага
500 г
Тип
Лактоза
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.