Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Закваска для йогурту (10шт х 1л)
Йогурт — кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.
Закваска для йогурту
Йогурт — кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.
Домашній йогурт з кожним днем все більше відтісняє промислові варіанти. Все тому, що в такому продукті міститься багато корисних речовин і він є натуральним. Домашній йогурт входить в перелік найбільш корисних дієтичних продуктів харчування. Загалом цей продукт є кисломолочним, який готують з 2-х інгредієнтів: молока і закваски. Також ви можете на свій смак додавати в йогурт добавки, наприклад, ягоди, фрукти, горішки і т. д.
В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока.
Склад закваски:
- Йогуртова заквасочна культура молочнокислих бактерій:
• Streptococcus Thermophilus
• Lactobacillus Delbruckii subsp. Bulgaricus
- Застосування
- Для йогурту