Шланг для переливу вина Premium (помпа)

Шланг для переливу вина Premium (помпа)

8188
В наявності
1 448,00 ₴

Довжина шланга з помпою і клапаном становить 170 см.

купити в 1 клік

 

Шланг для переливу вина Premium (помпа)

Практична ручна помпа для перекачування рідин, забезпечує простий і гігієнічний перелив, особливо вина або самогону з великих контейнерів або бутлів в менші контейнери або пляшки.

Використання шлангу для переливу вина:

  1. Вставте жорстку пластикову трубку в бутель (або інший контейнер) і натисніть на червону конусну пробку, щоб закріпити її в шийці бутля.
  2. Витягніть заглушку з червоною пробки для того, щоб впустити повітря і забезпечити відповідні умови для зливання рідини.
  3. Щільно затягніть гайку на кінці гнучкої прозорої трубки до сірої ручки.
  4. Контейнер з якого буде переливатися рідина має стояти не менше ніж на 60 см вище пляшки, в яку буде переливатися рідина.
  5. Сіра ручка повинна бути у вертикальному положенні на висоті пляшки.
  6. Стисніть помпу обома руками, а потім відпустіть. Повторіть цей рух кілька разів. Таким чином, рідина всмоктується і заповнює трубку до сірої ручки, де їй перегороджує шлях закритий клапан.
  7. Вставте тонку частину сірої ручки в пляшку і натисніть на неї. Таким чином, Ви відкриєте клапан і рідина почне заповнювати пляшку. Коли пляшка буде заповнена, клапан закриється автоматично.
  8. При переливі великої кількості рідини, може бути використано чорне кільце на ручці. Його потрібно злегка притиснути і повернути ліворуч, після чого клапан залишиться відкритим.
  9. Після завершення переливу необхідно повернути чорне кільце вправо і закрити клапан.
  10. У комплект помпи входять 2 червоні конусні пробки різного діаметру. Таким чином, Ви зможете використовувати цей продукт як до бутля з вузькою горловиною (до 45 мм), так і до ємностей з широким вхідним отвором (до 55 мм).

Розміри шланга:

• Довжина шланга зливу з бутля 50 см, розширювач додає ще 40 см і, отже, загальна довжина становить 90 см.

• Довжина шланга з помпою і клапаном становить 170 см.

Немає відгуків
Товар додано для порівняння.