Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Клітка виготовлена з нержавіючої сталі, як і всі внутрішні частини машини.
Прес гідравлічний Grifo для винограду та фруктів на 20 літрів
Прес гідравлічний Grifo належить до асортименту продуктів, придатних для холодного пресування та обробки винограду, яблук, гранатів, ягід, фруктів загалом і деяких овочів, з метою легкого та швидкого отримання вина, соків, сидру та багато чого іншого. У деяких регіонах його також використовують для приготування деяких овочів для зберігання в банках.
Дана модель - найменша з лінійки водяних пресів, її потужність сягає 20 л і працює вона без фізичних зусиль і без електрики, просто:
• використовує лише тиск води;
• його вводять всередину мембрани з натурального каучуку, яка, набухаючи, рівномірно притискає плоди до стінок перфорованої клітини;
• канинний фільтр, що додається, дозволяє рідині виходити без небезпеки засмічення отворів.
Будь-які бризки на етапі обробки містяться в доданому пакеті. Крім того, цей тип обробки зберігає всі натуральні, поживні та антиоксидантні характеристики і властивості фруктів без змін.
Клітка виготовлена з нержавіючої сталі, як і всі внутрішні частини машини. Кришка і основа виготовлені з міцного і стійкого алюмінію, обробленого для контакту з харчовими продуктами. Вузол тиску захищений запобіжним клапаном, встановленим на 3 бари.
Технічні характеристики
• Загальна висота: 800 мм
• Допустима температура роботи: - 10/+50 °C
• Об'єм: 20 л
• Вага: 20 кг
- Країна виробник
- Італія
- Виробник
- Grifo