Пивна суміш Black Rock Miners Stout

Пивна суміш Black Rock Miners Stout

1235
Розпродано
967,00 ₴

Black Rock Miners Stout - це насичений, темний, м'який стаут. Зварений з чотирьох спеціальних сортів солоду, Black Rock Miners Stout - це чудове, збалансоване пиво з помірною гіркотою, що врівноважує смаки смаженого солоду.

купити в 1 клік

 

Пивна суміш Black Rock Miners Stout

Black Rock Miners Stout - це насичений, темний, м'який стаут. Зварений з чотирьох спеціальних сортів солоду, Black Rock Miners Stout - це чудове, збалансоване пиво з помірною гіркотою, що врівноважує смаки смаженого солоду.

Новозеландське пиво Black Rock Miner's Stout люблять і цінують у багатьох куточках земної кулі! Спочатку це пиво варили для гірняків, які працювали на узбережжі, а тепер воно відоме у всьому світі!

Склад пивної суміші

1. Солод:

Lager, Caramalt, Crystal, Roasted malts

2. Хміль: 

Green Bullet, Pacific Gem 

3. Вода: 

Новозеландська артезіанська вода

4. Дріжджі

Основні характеристики

• IBU: 30 (ступінь гіркоти)

• SRM: 50 (інтенсивність кольору)

• ABV: 4.5%

Для приготування 23 літрів напою необхідна одна банка суміші.

Інструкція

  1. Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
  2. Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, відкладіть убік.
  3. Поставте банку в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
  4. Розчиніть вміст банки та 1 кг цукру у двох літрах води. Потім додайте 17 літрів холодної води. Ретельно перемішайте. Для отримання солодового смаку замість цукру можна використати банку солодового екстракту Black Rock Ultralight.
  5. Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб отримати кінцеву температуру від 18 –28°C. Кінцевий об'єм 23 літри.
  6. Посипте дріжджі на поверхню рідини і встановіть кришку на ферментатор з повітряним затвором (наполовину заповніть повітряний затвор охолодженою кип'яченою водою).
  7. Тримайте брагу при температурі 18 – 28 °C.
  8. Ферментація завершиться через 4  – 7 днів (приблизно).
  9. Розлив: стерилізуйте пляшки і покладіть одну округлу чайну ложку сахарози (звичайної столової) на 750 мл пляшку і заповніть її з точністю до 50 мм від верху.
  10. Закрийте і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 2 тижні. Пиво можна вживати через два тижні, але воно буде продовжувати покращуватися з віком до 6 місяців
Країна виробник
Нова Зеландія
Виробник
Black Rock
Вага
1,7 кг
Об'єм
на 23 літри
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.