Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Пивна суміш Black Rock Miners Stout
Black Rock Miners Stout - це насичений, темний, м'який стаут. Зварений з чотирьох спеціальних сортів солоду, Black Rock Miners Stout - це чудове, збалансоване пиво з помірною гіркотою, що врівноважує смаки смаженого солоду.
Пивна суміш Black Rock Miners Stout
Black Rock Miners Stout - це насичений, темний, м'який стаут. Зварений з чотирьох спеціальних сортів солоду, Black Rock Miners Stout - це чудове, збалансоване пиво з помірною гіркотою, що врівноважує смаки смаженого солоду.
Новозеландське пиво Black Rock Miner's Stout люблять і цінують у багатьох куточках земної кулі! Спочатку це пиво варили для гірняків, які працювали на узбережжі, а тепер воно відоме у всьому світі!
Склад пивної суміші
1. Солод:
Lager, Caramalt, Crystal, Roasted malts
2. Хміль:
Green Bullet, Pacific Gem
3. Вода:
Новозеландська артезіанська вода
4. Дріжджі
Основні характеристики
• IBU: 30 (ступінь гіркоти)
• SRM: 50 (інтенсивність кольору)
• ABV: 4.5%
Для приготування 23 літрів напою необхідна одна банка суміші.
Інструкція
- Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
- Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, відкладіть убік.
- Поставте банку в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
- Розчиніть вміст банки та 1 кг цукру у двох літрах води. Потім додайте 17 літрів холодної води. Ретельно перемішайте. Для отримання солодового смаку замість цукру можна використати банку солодового екстракту Black Rock Ultralight.
- Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб отримати кінцеву температуру від 18 –28°C. Кінцевий об'єм 23 літри.
- Посипте дріжджі на поверхню рідини і встановіть кришку на ферментатор з повітряним затвором (наполовину заповніть повітряний затвор охолодженою кип'яченою водою).
- Тримайте брагу при температурі 18 – 28 °C.
- Ферментація завершиться через 4 – 7 днів (приблизно).
- Розлив: стерилізуйте пляшки і покладіть одну округлу чайну ложку сахарози (звичайної столової) на 750 мл пляшку і заповніть її з точністю до 50 мм від верху.
- Закрийте і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 2 тижні. Пиво можна вживати через два тижні, але воно буде продовжувати покращуватися з віком до 6 місяців
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Black Rock
- Вага
- 1,7 кг
- Об'єм
- на 23 літри