Пивна суміш Black Rock Nut Brown Ale

Пивна суміш Black Rock Nut Brown Ale

1163
Розпродано
967,00 ₴

Black Rock Nut Brown Ale - солодовий ель бурштинового кольору зі збалансованою гармонією кристалічного та чорного солоду і хмелю для створення насиченого смаку з акцентом на солоді.

купити в 1 клік

 

Пивна суміш Black Rock Nut Brown Ale

Black Rock Nut Brown Ale - солодовий ель бурштинового кольору зі збалансованою гармонією кристалічного та чорного солоду і хмелю для створення насиченого смаку з акцентом на солоді.

Якщо хтось поцікавиться, з якого пива почати свій перший досвід пивоваріння, то варто зупиниться на сортах англійського походження. Серед яких пропонується солодовий екстракт Black Rock Nut Brown Ale, у якому виразно відчувається прекрасний солодовий смак. 

Склад пивної суміші

1. Солод:

Lager malt, Crystal malt, Black malt 

2. Хміль: 

Green Bullet, Pacific Gem 

3. Вода: 

Новозеландська артезіанська вода

4. Дріжджі

Основні характеристики

• IBU: 21 (ступінь гіркоти)

• SRM: 12 (інтенсивність кольору)

• ABV: 4.5%

Для приготування 23 літрів напою необхідна одна банка суміші.

Інструкція

  1. Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
  2. Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, відкладіть убік.
  3. Поставте банку в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
  4. Розчиніть вміст банки та 1 кг цукру у двох літрах води. Потім додайте 17 літрів холодної води. Ретельно перемішайте. Для отримання солодового смаку замість цукру можна використати банку солодового екстракту Black Rock Ultralight.
  5. Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб отримати кінцеву температуру від 18 –28°C. Кінцевий об'єм 23 літри.

  6. Посипте дріжджі на поверхню рідини і встановіть кришку на ферментатор з повітряним затвором (наполовину заповніть повітряний затвор охолодженою кип'яченою водою).

  7. Тримайте брагу при температурі 18 – 28 °C.

  8. Ферментація завершиться через 4  – 7 днів (приблизно).

  9. Розлив: стерилізуйте пляшки і покладіть одну округлу чайну ложку сахарози.

  10. Закрийте і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 2 тижні. Пиво може бути розлито у пляшки об'ємом 750 мл і наповнене до 50 мм від верхньої межі через два тижні, але буде продовжувати покращуватися з віком до 6 місяців.

Країна виробник
Нова Зеландія
Виробник
Black Rock
Вага
1,7 кг
Об'єм
на 23 літри
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.