Пивний екстракт UK BREW Bitter на 23 літри

Пивний екстракт UK BREW Bitter на 23 літри

1138
Розпродано
902,00 ₴

Пивний екстракт має вагу 1,6 кг і призначений для приготування 23 літрів напою без додаткових зусиль. 

купити в 1 клік

 

Пивний екстракт UK BREW Bitter на 23 літри

Пивний екстракт має вагу 1,6 кг і призначений для приготування 23 літрів напою без додаткових зусиль. 

Інструкція з використання:

  1. Очистіть і простерилізуйте все обладнання за допомогою домашнього миючого засобу/стерилізатора.
  2. Зніміть пакетик з дріжджами знизу упаковки, потім помістіть пакет у гарячу воду на 15 хвилин.
  3. Розчинити 1 кг цукру в 2-3 л гарячої води. Додайте у ферментер.
  4. Вилийте солодовий екстракт у ферментер, промийте гарячою водою мішок і також додайте у ферментер.
  5. Наповніть ферментер до 23 л, використовуючи суміш гарячої та холодної води, щоб кінцева температура була 20-25°C. Добре перемішайте і додайте дріжджі.
  6. Встановіть гідрозатвор, заповнений водою, на ферментер і залиште на 10 днів за температури 20-25°С. Помістіть ферментер у безпечне місце на випадок витоку.
  7. Через 10 днів перевірте показання гідрометра. Якщо 1009 або менше, переходьте до розливу/кеггування. Якщо вище 1009, почекайте ще кілька днів.

Інструкції з розливу в кеги та бочки:

• Перелийте пиво в стерилізований кег або бочку.

• Додайте 85 г цукру, поставте в тепле місце на два тижні, потім перенесіть у більш прохолодне місце для врегулювання осаду.

Інструкції з розливу в пляшки:

• Використовуйте тільки добре очищені та стерилізовані пляшки, відповідні пивні пляшки з відкидною кришкою або кронен-пробкою, або ПЕТ-пляшки з кришками, що загвинчуються. 

• Додайте чайну ложку цукру на пляшку об'ємом 500 мл і закрийте. 

Залиште в теплі на два тижні, потім перенесіть у прохолодне місце для врегулювання осаду.

Інгредієнти:

• солодовий і ячмінний екстракт
• інвертний цукор
• екстракт хмелю
• сухі пивні дріжджі.

Країна виробник
Нова Зеландія
Виробник
UK BREW
Вага
1,6 кг
Об'єм
на 23 літри
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.