Ваш кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- Новий
Хріновуха — традиційний український алкогольний напій, який відомий своїм гострим та пікантним смаком.
Набір для настоювання Drink it Хріновуха
Хріновуха — традиційний український алкогольний напій, який відомий своїм гострим та пікантним смаком. Вона виготовляється шляхом настоювання кореня хрону на горілці або самогоні, часто з додаванням меду та спецій для пом’якшення та надання додаткових смакових ноток.
Хрін відомий своїми антибактеріальними та протизапальними властивостями, що робить хріновуху популярною як засіб для зміцнення імунітету. Однак важливо вживати її помірно, зважаючи на високий вміст алкоголю.
Состав
Корінь хрону, цедра лимону, корінь імбиру, горошок чорного перцю.
Рецепт приготування
- Залити вміст пакета об'ємом до 3 л горілки, спирту або самогону подвійної перегонки міцністю 40%.
- Настояти 10 днів у темному місці. У процесі настоювання струшувати 1 раз на добу.
- Відфільтрувати.
- Додати столову ложку цукру (15-20 г), перемішати до повного розчинення.
- Поставити в темне місце, дати відпочити 5 днів.
Тривалість приготування напою становить 15 днів.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 41 г
- Об'єм готового продукту
- до 3 л
- Напій
- Настоянка
Немає відгуків